pühapäev, 5. september 2010


Kõige parem ÕUNAKOOK

200g margariini
1/4 tl soola
1 tl suhkrut (taignasse) + suhkur õunetele
200g hapukoort
10 kuhjaga spl jahu

* Sulata margariin.
* Lisa hapukoor, sool, suhkur ning jahu. Kui liiga veled jääb, lisa jahu juurde.
* Lase taignal külmkapis taheneda ( 30min).
* Tee taigen pooleks ning rulli lahti. Aseta vahele õunad, suhkur ning kaneel. Suhkruga ära koonerda.
* Küpseta ahjus 190´C juures, seni kui pealt kuldpruun.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas nii lihtne ongi, et küpsetada pole vaja ? Ja mida ma siis suhkruga koonerdan, kui retsept näeb ette ainult 1 tl suhkrut. Tahaks seda kooki väga proovida teha, aga retsept nii poolik. Paluks täiendada.

Helina ütles ...

Aitäh tähelepanu pööramisele. Nüüd tegin paranduse.